Solesolutions Kosten - Systeem bekijken

Door de introductie van het central milling concept, is het klantenbestand van SVS-bv afgelopen jaar meer dan verdubbeld. En daar zijn wij trots op. Het blijkt eens te meer, dat SVS-bv inziet waar de behoeften van podotherapeuten liggen. Onze sterke punten liggen met name op de individuele begeleiding en de lage prijzen. Om dit nog verder uit te breiden heeft SVS-bv besloten om per 1 januari 2011 samen te gaan werken met podotherapeut Wouter Verbeek. Samen is Solesolutions opgericht.

Huren via SVS-BV kan echter nog steeds. U huurt van SVS bv een volledige geïnstalleerde 3D-scanner (vast of mobiel) met de nieuwste software om zelf uw zolen te ontwerpen.

Na ontwerp stuurt u deze via internet door naar het centrale lab van Solesolutions en zij frezen het paar voor u uit. Vervolgens worden de  zolen 1 maal per week naar je opgestuurd. Meer informatie kunt u ook vinden bij het kopje "centralmilling"

Wat zijn de kosten? (omhoog)

Mobiele scanner
Huur per maand op aanvraag
Kostprijs indicatie:
bij gemiddeld 10 paar/wk is € 18,79  per paar (incl de huur van de scanner)
bij gemiddeld 15 paar/wk is € 15,94  per paar (incl de huur van de scanner)

Vaste scanner
Huur per maand op aanvraag
Kostprijsindicatie
bij gemiddeld 10 paar/wk is € 21,79  per paar (incl de huur van de scanner)
bij gemiddeld 15 paar/wk is € 17,94  per paar (incl de huur van de scanner)

Het betreft een contractduur van 4 jaar. Na 4 jaar kun u de scanner overnemen of het contract verder door laten lopen voor nog lagere maandelijkse kosten.
Mocht u hier meer informatie over willen, dan kunt u contact met ons opnemen via r.somers@svs-bv.nl

* Excl. BTW en wordt jaarlijks aangepast volgens de CBS prijsindex

Kan ik het systeem een keer tijdens gebruik zien? Ja (omhoog)
Wilt u het product een keer aanschouwen, neem dan via de website contact met ons op. U wordt dan door ons benaderd en wij maken een afspraak voor u om  in Amsterdam of bij een installatie bij u in de buurt te zijn.

Somers Voet Service BV - Een aanwinst voor uw praktijk