solesolutions Kosten - Systeem bekijken

Central Milling is per 01-01-2011 overgegaan in Solesolutions.

Meer informatie :

www.solesolutions.nl  

r.somers@solesolutions.nl

Informeer  vrijblijvend naar de mogelijkheden die Solesolutions te bieden heeft .

Tot voor een jaar regelde wij de aankoop van een scansysteem, waarna de klant bij ons kon frezen. Omdat veel collega’s erg opzien tegen de initiële aanschafkosten, hebben we sinds 1 jaar daar een nieuwe service aan toegevoegd. De verhuur. Hierbij verhuren wij de scanner met een 4-jarig contract. Na afloop van het contract kan de klant middels een jaarcontract de huur met korting voortzetten. Inmiddels maken al 6 collega’s hiervan gebruik.

Er zijn verschillende scansystemen te huur. Bij alle systemen wordt een computer bijgeleverd met de benodigde licenties en de zeer gebruiksvriendelijke software. De bij behorende cursus en de telefonische helpdesk om met de software om te gaan is gratis.
 
 
·         Stationair 3D scanner: Dit is het paradepaardje. Deze scanner kent een groot gebruiksgemak. Je kunt er staand, zittend en gecorrigeerd mee scannen. Je krijgt direct op je computer een foto te zien, waarop je de zool kunt aanpassen. Tevens is het makkelijk om hier schuimdozen mee te scannen.
 
·         Mobiele 3D scanner: Deze scanner heeft als groot voordeel dat hij in een tas mee is te nemen. Klein nadeel is, dat je maar 1 voet tegelijkertijd kunt scannen, waardoor er iets meer tijd nodig is voor een scan.
 
·         2D scanner. Een geavanceerd blauwdruk apparaat. Deze wordt weliswaar nog maar sporadisch aangeschaft maar functioneert prima als je uitsluitend met Lavigne elementen maakt. En niet onbelangrijk de kosten zijn laag.
  
Nadat de scan gemaakt is, ga je zelf de zool modelleren. Hierbij kun je alle kennis die je als podotherapeut bezit gebruiken en toepassen. Het modelleer programma is zodanig ontworpen, dat vrijwel alle bewerkingen mogelijk zijn. En als je van mening bent, dat de beschikbare elementen niet voldoen, dan kun je ze er zelf nog bijmaken. Nadat je de zolen gemodelleerd hebt, stuur je ze via het programma automatisch per email door naar het laboratorium van Solesolutions. Zij gaan dan voor jou aan de slag en slijpen de door jou gemodelleerde zool uit in de door jou gekozen hardheid (30/40/50/65 shore). Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van solesolutions Wat zijn de kosten? (omhoog)

Mobiele scanner
Huur per maand: prijs op aanvraag 
Vaste scanner
Huur per maand: prijs op aanvraag 
Het betreft een contractduur van 4 jaar. 

Mocht u hier meer informatie over willen, dan kunt u contact met ons opnemen via info@svs-bv.nl

* Excl. BTW en wordt jaarlijks aangepast volgens de CBS prijsindex

Kan ik het systeem een keer tijdens gebruik zien? Ja (omhoog)
Wilt u het product een keer aanschouwen, neem dan via de internet site contact met ons op. U wordt dan door ons benaderd en wij maken een afspraak voor u om  in Amsterdam of bij een installatie bij u in de buurt te aanschouwen

 

Somers Voet Service BV - Een aanwinst voor uw praktijk